top of page

Hoe verloopt uw behandeltraject

Voor zowel mannen als vrouwen is het lastig om op een voor hun idee gezonde manier te leven.
Dit kan te maken hebben met dagelijkse stress of tijdgebrek waar we tegenwoordig mee te maken hebben. We willen alle ballen hoog houden, werk en privé in balans zijn, waardoor we soms ons eigen lichaam vergeten. Een ondersteuning van een professional biedt dan uitkomst.

Dermabalans staat voor kwaliteit, professionaliteit en zet daarbij altijd u en uw zorgvraag centraal. Daarom start elk behandeltraject en elk advies met een maatwerk intakegesprek. Voorafgaand aan dit intakegesprek krijgt u een digitale intakelijst opgestuurd per mail.

Vervolgens vindt er een intakegesprek plaats, waarna een persoonlijk behandelplan wordt opgesteld. Tijdens het adviesgesprek kijken we samen waar we aandachtspunten op het gebied van voeding, supplementen en leefstijl optimaliseren, zodat u beter in uw vel zit en gezonder en vitaler leeft.
 
Het intakegesprek kan plaatsvinden in de praktijk of online. Het behandelplan kan bestaan uit: lifestyle advies, detox-kuur, voedingsadvies en supplementenadvies.

Uw behandeltraject:
 

1. Afspraak maken

2. Intakeformulier

3. Intakegesprek

Wanneer we een geschikte datum hebben gevonden voor een afspraak, ontvangt u het intakeformulier per e-mail.

Graag ontvang ik het digitaal ingevulde formulier minimaal drie dagen voorafgaand aan onze afspraak zodat ik kan starten met de voorbereidingen.

Tijdens het intakegesprek gaan we aan de hand van het intakeformulier dieper in op uw situatie en leefstijl.Tijdens het gesprek krijgt u de eerste adviezen om alvast te starten met uw aangepaste leefstijl.

4. Analyse & opstellen behandelplan

Naar aanleiding van het intakegesprek maak ik een analyse en stel een maatwerk behandelplan op.

5. Consult #1

Na 3 a 4 weken volgt consult #1. In het consult bespreken we uw voortgang en gaan we verder met de diepgang van de behandeling. Consult #1 duurt 30 minuten. Tijdens dit consult bespreken we de vervolgstappen.

6. Eventuele vervolgconsulten

Voor een optimaal resultaat zijn over het algemeen meerdere consulten noodzakelijk. Dit bespreken we tijdens het eerste consultgesprek.

bottom of page